ViaDia Espoo ry

Yhdessä tekeminen on hauskaa ja yhdessä voimme enemmän! ViaDia Espoo ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka tekee työtä syrjäytymisen ja huono-osaisuuden vähentämiseksi pääkaupunkiseudulla. Toimintaa pyöritetään yksityisten ja yritysten antamien lahjoitusten varassa. Haluaisitko tukea toimintaamme osallistumalla vapaaehtoistoimintaan tai tukemalla toimintaa taloudellisesti. Kiitos tuestasi.

Keräyslupa POL-2016-1570, keräysaika 24.5.2016-31.12.2017
Lahjoitukset, keräystili FI92 5720 2320 1709 90 OKOYFIHH

DSC_3949

ViaDia Espoo ry on Vapaakirkon diakoniajärjestö, jonka kattojärjestönä toimii valtakunnallinen ViaDia ry. Yhdistyksemme varustaa yhteiskunnallisesti heikoimmassa asemassa olevia lähimmäisiä palaamaan takaisin yhteiskuntaan heidän turvaverkkojensa avulla pääkaupunkiseudulla. Työtä tehdään erityisesti rikostaustaisten, pitkäaikaistyöttömien ja päihdekuntoutujien parissa yhteistyössä vankilan, rikosseuraamuslaitoksen ja työvoimahallinnon kanssa. Lisäksi ViaDia Espoo ry järjestää toimintaa yhden vanhemman perheiden arjen tukemiseksi ja maahanmuuttajien kotoutumisen tukemiseksi.

Unelmista totta

ViaDia Espoo ry: ssä uskomme siihen, että toivottomia tapauksia ei ole olemassa ja oikean avun turvin jokaisen ihmisen elämä voi muuttua. Ihminen tarvitsee asunnon lisäksi arkielämää tukevaa työtoimintaa, yhteisön tuen sekä päihteettömiä ystäviä ympärilleen. Päihteidenkäytön ja rikollisen toiminnan vähentyminen vaikuttaa positiivisesti  koko yhteiskuntaan.