ViaDia Espoo ry

Toiminta

Muurarinkuja 1. katutaso, Leppävaara Espoo

Tiistaisin ja Torstaisin klo 11:00-15:00 ViaDia Espoo kaikille avoin päihteetön olohuone

Perjantaisin OG-ryhmä päihdekuntoutujille klo 18:00-20:00
Lisää tietoa OG-ryhmästä yleisesti; http://www.originalgroup.net/?xval=etusivu

ViaDia Espoo ry tekee diakoniatyötä aineellisen, henkisen ja hengellisen hädän lieventämiseksi sekä päihteettömän elämäntavan edistämiseksi pääkaupunkiseudulla.

Ehkäisevä päihde -ja kriminaalityö
Teemme jalkautuvaa työtä asumisyksiköissä, tarjoamme tukihenkilötoimintaa ja kehitämme jatkopolkua vankilasta siviiliin. Ota yhteyttä jos tarvitset paikkaa, jossa voi suorittaa koevapautta tai yhdyskuntapalvelusta.

Tarjoilemme 40-200 lämmintä ateriaa ympäri vuoden riippuen viikosta ja paikasta. Lisäksi ViaDia Espoo ry jakaa Eu-ruokaa. Ruoka-aputyön asiakaskunta koostuu eri-ikäisistä espoolaisista. Joukossa on työttömiä, eläkeläisiä, päihde -ja rikostaustaisia, maahanmuuttajia ja opiskelijoita, lisäksi myös lapsia ja lapsiperheitä.

Toiminnan alusta lähtien joulunajan tapahtumat ja yksinäisille sekä syrjäytyneille ihmisille järjestetyt joulujuhlat ja ruokailut ovat tärkeässä osassa.

Ruokatarjoilu on monelle lähimmäiselle ainoa päivittäinen jopa viikon ainoa kunnon lämmin ruoka. Useille se on ainoa säännöllinen sosiaalinen tapahtuma, jonka kautta voi löytää uusia ystäviä ja mielekkyyttä elämään. Ruoka-aputyön seurauksena monen kävijän elämänlaatu paranee ja yhteiskunnasta syrjäytyminen katkeaa.

Virkistystoiminta

ViaDia Espoo ry järjestää syrjäytyneille ja  vähävaraisille retki -ja leiritoimintaa.