ViaDia Joensuu ry

ViaDia Joensuu ry

viadia-logo

 

ViaDia Joensuu ry perustettiin 12.6.2010. Yhdistyksen tarkoituksena on tehdä diakoniatyötä aineellisen, henkisen ja hengellisen hädän lieventämiseksi sekä päihteettömän elämäntavan ja elämänhallinnan edistämiseksi. ViaDia Joensuu ry on Suomen Vapaakirkon diakoniatyön kattojärjestön ViaDia ry:n (www.viadia.fi) jäsen, jonka taustayhteisönä on Joensuun Vapaaseurakunta.

 

ViaDia Joensuu ry:n toiminta:

Ruoka-aputyö

Kauppojen ja leipomoiden ylijäämäruokaa jaetaan Utran puukoululla, osoitteessa Utrantie 91 maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.Vuoronumeroiden jakelu alkaa klo 12.30. Varauduthan esittämään hekilötodistuksesi (passi, Kela-kortti tai vastaava). Huom. Ruoka-apua on mahdollista hakea 1 kerta viikossa /talous.

Yhdistys jakaa myös EU-ruokaa keväisin ja syksyisin. Ruokajako Utran puukoululla tapahtuu pääasiassa vapaaehtoisten voimin.

lahiotalo-logo-_vihrea

Rantakylän Lähiötalo, osoitteessa Riihisärkänkatu 6 C 16, on avoin kohtaamispaikka lapsiperheille ja koululaisille sekä eri-ikäisille kävijöille. Tavoitteena on tukea alueen asukkaiden hyvinvointia, ennaltaehkäistä syrjäytymistä sekä lisätä alueen asukkaiden osallisuutta ja yhteisöllisyyttä. Lisätietoja omasta Lähiötalo -valikosta.

ehtoovirkku-vektorointi_vihrea

Ehtoovirkku-hankkeen tarkoituksena on tarjota aktivoivaa ja osallistavaa toimintaa Rantakylä-Utra alueen ikäihmisille harrastus- ja vertaisryhmien, koulutusten, arjen kotiavun ja ystävätoiminnan sekä tapahtumien ja retkien välityksellä. Lisätietoa toiminnasta omasta Ehtoovirkku -valikosta.

 

ViaDia -yhdistysten johtavat ajatukset
TULE MUKAAN TOIMINTAAN! LIITY JÄSENEKSI!

Tulosta jäsenlomake ja maksulomake alla olevasta tiedostosta

jasenmaksukaavake


tuettu_veikkauksen_tuotoilla_tunnus_sininen_rgb