ViaDia Joensuu ry

Etusivu

ViaDia Joensuu ry perustettiin 12.6.2010. Yhdistyksen tarkoituksena on tehdä diakoniatyötä aineellisen, henkisen ja hengellisen hädän lieventämiseksi sekä päihteettömän elämäntavan ja elämänhallinnan edistämiseksi. ViaDia Joensuu ry on Suomen Vapaakirkon diakoniatyön kattojärjestön ViaDia ry:n (www.viadia.fi) jäsen, jonka taustayhteisönä on Joensuun Vapaaseurakunta.

ViaDia Joensuu ry:n toiminta:

nimeton

Rantakylän Lähiötalo, osoitteessa Riihisärkänkatu 6 C 16, on avoin kohtaamispaikka lapsiperheille ja koululaisille sekä eri-ikäisille kävijöille. Tavoitteena on tukea alueen asukkaiden hyvinvointia, ennaltaehkäistä syrjäytymistä sekä lisätä alueen asukkaiden osallisuutta ja yhteisöllisyyttä. Lisätietoja omasta Lähiötalo – valikosta.

Varikko Pohjois-Karjala -projektissa 2015 -2017 (ESR) kehitetään kuntouttavia päiväkeskuksia, asiakasohjausmalleja ja asumisen tukipalveluja yhteistyössä mm. kuntien sosiaali-, terveys- ja kuntouspalvelujen, TE-hallinnon ja Rikosseuraamuslaitoksen kanssa. Varikko -toimipisteet sijaitsevat Joensuussa, Outokummussa, Juuassa ja Kiteellä. Niiden kautta jaetaan kauppojen ylijäämäruokaa viikoittain yli 600 henkilölle ja tarjoataan lämpimiä aterioita. Lisäksi jaetaan EU-ruoka-apua keväisin ja syksyisin.

ViaDia -yhdistysten johtavat ajatukset
TULE MUKAAN TOIMINTAAN! LIITY JÄSENEKSI!

Tulosta jäsenlomake ja maksulomake alla olevasta tiedostosta

jasenmaksukaavake


ray_tukee_hyvia_tekojaely_logo2euroopansosiaali_logovipuvoimaa