ViaDia Joensuu ry

Oppilaitosyhteistyö

opiskelu

Varikko Pohjois-Karjala -projektin toimipisteissä Joensuussa, Outokummussa, Juuassa ja Kiteellä on runsaasti mahdollisuuksia erilaisten opinnäytetöiden, projektiharjoittelujen, työssäoppimisjaksojen ja näyttötutkintoihin liittyvien tutkinnonosien yms. tekemiseen. Yhteistyötä tehdään Karelia amk:n, Itä-Suomen yliopiston, Pohjois-Karjalan aikuisopiston ja ammattiopiston kanssa.

Varikko -toimipisteillä voi suorittaa erilaisia sosiaali- ja terveysalan, nuoriso- ja vapaa-ajan ohjauksen ja päihdetyön perus-, aikuis- ja amk- tutkintoihin liittyviä harjoitteluja, tutkinnonosia, tutkintotilaisuuksia ja opinnäytetöitä. Myös koti- laitostalous- ja puhdistuspalvelujen, kiinteistöhoidon ja työvalmennuksen at- ja eat -tutkintoihin liittyviä harjoittelumahdollisuuksia ja näyttötutkinnonosia voidaan räätälöidä opiskelijan kiinnostuksen ja Varikko -projektin tarpeiden pohjalta.

Itä-Suomen Varikko -hankkeet ovat yhteistyössä Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen Sosiaalisen osallisuuden edistämisen koordinaatio-ohjelmassa (SOKRA).Varikko -projekti tarjoaa myös erinomaisia tutkimusaiheita yamk- opinnäytetöiden, gradujen ja väitöskirjojen tekijöille. Tutkimusteemoja löytyy esimerkiksi sosiaalisen osallisuuden, syrjäytymisen, kuntoutuksen, vaikuttavuuden arvioinnin. kokemusasiantuntijuuden, järjestö- ja kehittämistyön yms. aiheista.

Jos kiinnostuit Varikko -toiminnasta opintoihisi liittyen, ota yhteyttä Teija Nuutinen, puh. 050-4622892, teija.nuutinen(at)viadia.fi.