ViaDia Joensuu ry

ViaDia Joensuu ry perustettiin 12.6.2010. Yhdistyksen tarkoituksena on tehdä diakoniatyötä aineellisen, henkisen ja hengellisen hädän lieventämiseksi sekä päihteettömän elämäntavan ja elämänhallinnan edistämiseksi. ViaDia Joensuu ry on Suomen Vapaakirkon diakoniatyön kattojärjestön ViaDia ry:n (www.viadia.fi) jäsen, jonka taustayhteisönä on Joensuun Vapaaseurakunta.

ViaDia Joensuu ry:n toiminta:

Ruoka-aputyö

Kauppojen ja leipomoiden ylijäämäruokaa jaetaan Utran puukoululla, osoitteessa Utrantie 91 maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 12.30. Vuoronumeroiden jakelu alkaa klo 12.  Yhdistys jakaa myös EU-ruokaa keväisin ja syksyisin. Ruokajako Utran puukoululla tapahtuu pääasiassa vapaaehtoisten voimin.

 

nimeton

Rantakylän Lähiötalo, osoitteessa Riihisärkänkatu 6 C 16, on avoin kohtaamispaikka lapsiperheille ja koululaisille sekä eri-ikäisille kävijöille. Tavoitteena on tukea alueen asukkaiden hyvinvointia, ennaltaehkäistä syrjäytymistä sekä lisätä alueen asukkaiden osallisuutta ja yhteisöllisyyttä. Lisätietoja omasta Lähiötalo – valikosta.

ehtoovirkku-logo-png

Ehtoovirkku-hanke, jonka tarkoituksena on tarjota aktivoivaa ja osallistavaa toimintaa Rantakylä-Utra alueen ikäihmisille harrastusryhmien, vertaisryhmien, koulutusten, arjen kotiavun ja ystävätoiminnan sekä tapahtumien ja retkien välityksellä. Lisätietoa omasta Ehtoovirkku -valikosta.

 

ViaDia -yhdistysten johtavat ajatukset
TULE MUKAAN TOIMINTAAN! LIITY JÄSENEKSI!

Tulosta jäsenlomake ja maksulomake alla olevasta tiedostosta

jasenmaksukaavake


tuettu_veikkauksen_tuotoilla_tunnus_sininen_rgb