ViaDia Mikkeli ry

EU-ruokajako joka tiistai

Kello 9.00-12.00 ViaDialla Moisiontie 11 B. Emme kysele tuloja, vaan kaikki tarvitsevat saavat ruoka-apua perhekoon mukaan. Kassillisen elintarvikkeita saa mukaan saman tien. Ota oma tyhjä kassi mukaan. Kassi sisältää seuraavat tuotteet: lihasäilyke, hernekeitto, hapankorppu, makaroni, aamiaisviljavalmiste, puurohiutale, sämpyläjauho, venäjäuho, maitojauho, pastajuustokastike.

VIADIAN TOIMINNASTA

Alla jonkin verran vastauksia toiminnastamme ja vastauksia kysymyksiin, joita on esitetty. Asiat on käyty läpi päiväkeskuksella useita kertoja, mutta samat asiat nousevat esille aina aika-ajoin. Mikkelin Moisiossa olevan päiväkeskuksen toimintaan kuuluu ilmaiskahvio ja ruokajako. Ne ovat auki ma-ke ja pe…

ViaDia avasi ovensa Moisiossa

Muutto on vielä pahasti kesken, mutta haluamme pitää kuitenkin ruokajaon normaalisti auki.Tämän viikon ViaDian Kahvio on vielä suljettu, mutta pyritään avaamaan maanantaina 8.1. klo 9.00. Tällä viikolla ruokajakoon ovet avautuvat kello 10,30 keskiviikkona ja perjantaina. Facebook-sivuillamme kerromme päivittäin muuton edistymisestä.

Tiistaina 2.1.2018 uusissa tiloissa

ViaDia on kiinni muuton vuoksi loppuviikon. Tiistaina 2.1.2018 avaamme uusissa tiloissa Moisiossa (entiset apuvälineyksikön tilat), Osoite on Moisiontie 11. Suuret kiitokset asiakkaille ja yhteistyökumppaneille tästä vuodesta ja oikein hyvää vuotta 2018. Lisätietoja voi kysellä ohjaaja-Katilta numerosta 0504096765.