ViaDia Savonlinna ry

ViaDia Savonlinna ry

ViaDia Savonlinna ry on perustettu syksyllä 2011. Yhdistys toteuttaa tarkoitustaan Savonlinnan vapaaseurakunnan yhteydessä ja on toiminnan luonteeltaan seurakunnan sydämestä nousevaa diakonista lähimmäistyötä.

Vastaavat: pj  Anssi Nykänen, varapj  Kaj Randelin

VIADIA CAFÉ

Toimintamme on ”matalankynnyksen” olohuoneen omaista päivätoimintaa johon sisältyy päivittäinen hartaus/lauluhetki. ViaDia Cafe:ssa on mahdollista tulla kuulluksi ja kuulla myös muita, kohdata ystäviä ja tutustua myös uusiin ystäviin vaikkapa biljardin peluun yhteydessä.

 

  • Tiistaisin Hyvän Mielen maksuton lounas vähävaraisille ja leipäjakelua klo 11
  • Perjantaisin klo 16-18  Ilta-Cafe ViaDia, biljardia, jutustelua
  • Ke-To klo 13 Sanan- ja laulun hetki
  • Ti       klo 12 Sanan- ja laulun hetki
  • Parillisella viikolla tiistaina miesten Sola Scriptura klo 18
  • Maanantaisin naistenpiiri klo 11
RUOKA-APU

Suomen Vapaakirkko ja ViaDia ry on EU:n vähävaraisten avun toimenpideohjelman kumppanuusorganisaatio. Uusi toimenpideohjelma on voimassa aina vuoteen 2020 saakka. Tämän ohjelman toteutumisen Suomessa mahdollistaa lukuisa joukko vapaaehtoisia. Ruoka-aputyömme sisältö vaihtelee paikkakunnasta riippuen, mutta idea on sama. Haluamme tarjota apua ja toivoa jaettavan ruoan muodossa. Kyseessä voi olla lämmin ateria, EU-ruoka-apukassi, kaupan ylijäämäruoka tai lahjoituksia. Usein jakotilanteiden yhteyteen on järjestetty hengellistä ohjelmaa ja mahdollisuutta muuhun apuun.

EU- ruoka-apuvastaava Anssi Nykänen.

Tervetuloa!