ViaDia Turku ry

Jussin terveiset

6.9.2017

ViaDian Turun yhdistyksellä on uusi Toiminnanjohtaja Jussi Hyvösaho.

Jussin valokuva

 

Tässä hänen haastattelunsa:

1 Kuka olet?

Olen Jussi Hyvösaho, kohta nelikymppinen ikinuori.

2 Miten löysit tiesi ViaDian Turun yhdistykseen?

Mulle avautui mahdollisuus saada uudelleenkoulutus ja sen takia etsin tämänkaltaista työpaikkaa, jossa voisin opiskella oppisopimuskoulutuksessa mielenterveys- ja päihdetyöntekijän erikoisammattitutkintoa. Vanha kollegani vinkkasi mulle, että Hopeseurakunnassa olisi tarvetta juuri tällaiselle työntekijälle ja tässä sitä nyt ollaan.

3 Mitä teet tällä hetkellä Turun yhdistyksessä?

Toimin ViaDian Toiminnanjohtajana Turussa. Toiminta on vielä aika pientä, joten lähinnä yritän opetella johtamaan itseäni. Mutta meidän unelmat ViaDian suhteen on suuria.

4 Kolme sanaa, jotka kuvailevat luonnettasi?

Sosiaalinen, impulsiivinen ja positiivinen pessimisti 🙂

5 Harrastuksesi?

Mä harrastan valokuvausta ja maastopyöräilyä. Molemmat on mulle keinoja ihailla luontoa ja saada ajatukset pois työn ja arjen haasteista.

6 Millainen perhe sinulla on?

Minulla on ihana vaimo Ruut ja meillä on kaksi ihanaa lasta, Kaapo 7 v. ja Hilma 5 v.

7 Elämänarvosi, joiden takana seisot? Mikä elämässä on tärkeää?

Rakasta Jumalaa ja rakasta lähimmäistäsi. Näillä pääsee elämässä maaliin asti! Elämässä on mun mielestä tärkeää murtautua läpi ajatusmallista, jossa me itse ollaan kaiken keskipisteessä. Kun me alamme nähdä muut ihmiset silmillä, joilla Jumala katsoo maailmaa, meissä tapahtuu jotain mullistavaa.

8 Mottosi?

Mulla ei oo suoranaista mottoa, mutta yhdessä laulussa sanotaan enkuks niin osuvasti, et siteeraan niitä. Kristene DiMarco on kirjoittanut Bethel Musicin esittämän biisin nimeltä It Is Well. Siinä sanotaan seuraavasti: So let go my Soul, and trust in Him. The waves and wind still know His name.

9 Unelmasi?

Mun unelma on nähdä se, miten me Jeesuksen opetuslapset alamme rakastamaan ympärillämme olevaa maailmaa ja sen ihmisiä enemmän kuin omaa elämäämme ja unelmiamme.

 

-Jussi-