ViaDia Espoo ry

Haetaan vapaaehtoistyön ohjaajaa

Espoon ViaDialla käynnistyi 1.6.2020 Kannetaan kuorma yhdessä (KKY) – vapaaehtoiset rinnallakulkijoina -hanke (STEA kesä -joulukuu 2020). Hankkeessa tavoitteena on kehittää yhdistyksen vapaaehtoistoimintaa ja sitä kautta lievittää koronaepidemian seurauksena syntynyttä aineellista ja henkistä hätää erityisesti syrjäytymisvaarassa olevien henkilöiden ja perheiden parissa.

Hankkeeseen haetaan vapaaehtoistyön ohjaajaa.

Ohjaaja tulee työskentelemään vapaaehtoistyön koordinaattorin työparina KKY-hankkeessa. Ohjaaja toimii vapaaehtoisten tukena yhdistyksen arjessa, tutorina uusille vapaaehtoisille sekä tukee vapaaehtoistyön koordinaattoria vapaaehtoisten valmennuksen järjestämisessä, mahdollisesti myös erilaisten materiaalien ja sosiaalisen median markkinoinnin tuottamisessa ja ylläpitämisessä sekä muissa tehtävissä.

Ohjaajalta edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä kohdata vaikeassa tilanteessa olevia ihmisiä sekä taitoa ohjata ja motivoida vapaaehtoisia. Erityisiä koulutusvaatimuksia tehtävään ei ole, mutta hyvän pohjan antaa aikaisempi kokemus ihmisläheisestä työstä. Tarjoamme lämminhenkisen työyhteisön ja kehittämismyönteisen ilmapiirin.

Työn kesto on vuoden loppuun ja tehtävä on palkkatukioikeutetulle täysipäiväinen, muutoin osa-aikainen (50 %). Työt on mahdollista aloittaa niin pian kuin mahdollista.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä voit kysyä lisätietoja vapaaehtoistyön koordinaattori Jaana Jäntiltä puh. 044 2312485 tai laittaa hakemuksen jaana.jantti@viadia.fi.