ViaDia Joensuu ry

ViaDia Joensuu ry

viadia-logo

 

HUOM: ViaDia-keskuksen, ruoka-avun, Lähiötalon ja Ehtoovirkun toiminnassa on muutoksia. Löydät kaikesta ajankohtaista tietoa näiltä sivuilta, sekä voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai esimerkiksi Faceboookin kautta.

 

ViaDia Joensuu ry perustettiin 12.6.2010. Yhdistyksen tarkoituksena on tehdä diakoniatyötä aineellisen, henkisen ja hengellisen hädän lieventämiseksi sekä päihteettömän elämäntavan ja elämänhallinnan edistämiseksi. ViaDia Joensuu ry on Suomen Vapaakirkon diakoniatyön kattojärjestön ViaDia ry:n (www.viadia.fi) jäsen, jonka taustayhteisönä on Joensuun Vapaaseurakunta.

ViaDia Joensuu ry:n esittelyvideo:

Lämmin kiitos sydämellisen ammattimaisesta yhteistyöstä ja videon teosta Mainostoimisto Fabrik

 

 

ViaDia Joensuu ry:n toiminta:

viadia_keskus_logo2

ViaDia-keskuksella, osoitteessa Venetie 10, on kaikille avoin kohtaamispaikka arkipäivisin klo 10-14. Keskuksella voit mm. tavata muita ihmisiä, kahvitella ja lukea päivän sanomalehden. ViaDia-keskuksen kirpputori on avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin klo 10-14, sekä tiistaisin klo 12-16. Tervetuloa!

Lisätietoa: ViaDia-keskus

 

Ruoka-aputyö

Kauppojen ja leipomoiden ylijäämäruokaa jaetaan ViaDia-keskuksella, osoitteessa Venetie 10, puhelintilausten mukaisesti. Koulujen ylijäämäruokaa on jaossa keskuksen kahviossa silloin kun sitä saadaan. Yhdistys jakaa myös EU-ruokaa keväisin ja syksyisin. Ruokajako tapahtuu pääasiassa vapaaehtoisten voimin.

Lisätietoa: Ruoka-aputyö

joen-nyytti-oma-logo-ilman-taustaa

Joen Nyytti -hankkeen tavoitteena on muodostaa ruoka-aputyötä toteuttavien tahojen välille toimiva ja koordinoitu yhteistyöverkosto, tehostaa hävikkiruuan hyötykäyttöä ja tuottaa ajantasaista tietoa alueella toimivista ruoka-aputoimijoista ja kohtaamispaikoista.

Lisätietoa: Joen Nyytti

 

lahiotalo-logo-_vihrea

Rantakylän Lähiötalo, osoitteessa Riihisärkänkatu 6 C 16, on avoin kohtaamispaikka lapsiperheille ja koululaisille sekä eri-ikäisille kävijöille. Tavoitteena on tukea erityisesti lapsiperheiden hyvinvointia, ennaltaehkäistä syrjäytymistä sekä lisätä alueen asukkaiden osallisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Lisätietoa: Lähiötalo

 

ehtoovirkku-vektorointi_vihrea

Ehtoovirkku-hankkeen tarkoituksena on tarjota aktivoivaa ja osallistavaa toimintaa Rantakylä-Utra alueen ikäihmisille harrastus- ja vertaisryhmien, koulutusten, arjen kotiavun ja ystävätoiminnan sekä tapahtumien ja retkien välityksellä.

Lisätietoa: Ehtoovirkku

 

laituri-logo

Laituri -hankkeen tarkoituksena on työelämän ulkopuolella olevien, ruoka-apua hakevien aikuisten hyvinvoinnin lisääminen. Hankkeen keskeinen toimintapiste on ViaDia-keskuksella.

Lisätietoa: Laituri

ViaDia -yhdistysten johtavat ajatukset

Lue lisää täältä: ViaDia -yhdistysten johtavat ajatukset

TULE MUKAAN TOIMINTAAN! LIITY JÄSENEKSI!

Tulosta jäsen- ja maksulomake tästä tai lähetä meille sähköpostia : jasenmaksukaavake


tuettu_veikkauksen_tuotoilla_tunnus_sininen_rgb

 

ViaDia Joensuu ry tietosuojaseloste:

ViaDia Joensuu ry tietosuojaseloste