ViaDia Joensuu ry

ViaDia Joensuu ry

viadia-logo

 

ViaDia Joensuu ry perustettiin 12.6.2010. Yhdistyksen tarkoituksena on tehdä diakoniatyötä aineellisen, henkisen ja hengellisen hädän lieventämiseksi sekä päihteettömän elämäntavan ja elämänhallinnan edistämiseksi. ViaDia Joensuu ry on Suomen Vapaakirkon diakoniatyön kattojärjestön ViaDia ry:n (www.viadia.fi) jäsen, jonka taustayhteisönä on Joensuun Vapaaseurakunta.

 

ViaDia Joensuu ry:n esittelyvideo:

Lämmin kiitos sydämellisen ammattimaisesta yhteistyöstä ja videon teosta Mainostoimisto Fabrik

 

 

ViaDia Joensuu ry:n toiminta:

viadia_keskus_logo2

ViaDia-keskuksella, osoitteessa Venetie 10, on kaikille avoin kohtaamispaikka arkipäivisin klo 10-14. Keskuksella voit mm. tavata muita ihmisiä, kahvitella ja lukea päivän sanomalehden. ViaDia-keskuksen kirpputori on avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10-14, sekä tiistaisin klo 12-18. Tervetuloa!

Lisätietoa: ViaDia-keskus

 

Ruoka-aputyö

Kauppojen ja leipomoiden ylijäämäruokaa jaetaan ViaDia-keskuksella, osoitteessa Venetie 10, maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin (huom. 1 kerta viikossa/talous). Vuoronumeroiden jakelu alkaa klo 12.30. Lyhyt hartaushetki pidetään klo 12. Koulujen ruokaa on tarjolla aina kun sitä saadaan. Yhdistys jakaa myös EU-ruokaa keväisin ja syksyisin. Ruokajako tapahtuu pääasiassa vapaaehtoisten voimin.

Lisätietoa: Ruoka-aputyö

 

lahiotalo-logo-_vihrea

Rantakylän Lähiötalo, osoitteessa Riihisärkänkatu 6 C 16, on avoin kohtaamispaikka lapsiperheille ja koululaisille sekä eri-ikäisille kävijöille. Tavoitteena on tukea erityisesti lapsiperheiden hyvinvointia, ennaltaehkäistä syrjäytymistä sekä lisätä alueen asukkaiden osallisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Lisätietoa: Lähiötalo

 

ehtoovirkku-vektorointi_vihrea

Ehtoovirkku-hankkeen tarkoituksena on tarjota aktivoivaa ja osallistavaa toimintaa Rantakylä-Utra alueen ikäihmisille harrastus- ja vertaisryhmien, koulutusten, arjen kotiavun ja ystävätoiminnan sekä tapahtumien ja retkien välityksellä.

Lisätietoa: Ehtoovirkku

ViaDia -yhdistysten johtavat ajatukset

Lue lisää täältä: ViaDia -yhdistysten johtavat ajatukset

TULE MUKAAN TOIMINTAAN! LIITY JÄSENEKSI!

Tulosta jäsen- ja maksulomake tästä: jasenmaksukaavake


tuettu_veikkauksen_tuotoilla_tunnus_sininen_rgb