ViaDia Mikkeli ry

ViaDia Tori

ViaDia Mikkeli ry tarjoaa väyliä työelämään ja sosiaaliseen osallisuuteen nuorille, pitkäaikaistyöttömille, maahanmuuttajille ja eri syistä kuntoutuville. Meillä voit olla mm. työharjoittelussa, työkokeilussa tai kuntouttavassa työtoiminnassa olit sitten pyrkimässä työelämään ensimmäistä kertaa, tai palaamassa sinne takaisin, tai ehkä vaihtamassa alaa.

ViaDia Torilla saat monipuolisen ja mielenkiintoisen kosketuksen työelämään. Työpaikalla kohtaavat myyntityö, markkinointi, somistus, asiakaspalvelu, taustatyö esim. vaatelajittelussa. Työtehtävät pyritään kuitenkin sovittamaan jokaisen työntekijän tavoitteiden ja tarpeiden mukaisesti.

Haluamme olla turvallinen ja kannustava työyhteisö, jossa on reilun pelin meininki. Henkilöstönä pyrimme säännöllisin väliajoin istumaan yhteisen pöydän ääreen keskustelemaan kulloinkin ajankohtaisista asioista. Avoin työilmapiiri on meille tärkeää, ja samalla opimme antamaan ja vastaanottamaan palautetta. ViaDia Torilla pyrimme antamaan jokaiselle mahdollisuuden vaikuttaa työyhteisöön omien vahvuuksiensa kautta. Haluamme myös tukea uuden ideointia ja tiimityötä koko yhteisön hyväksi.

Jos haluat tukea ViaDia Torin toimintaa Mikkelissä, voit esim. ilmoittautua vapaaehtoistyöntekijäksemme, tai lahjoittaa hyväkuntoista tavaraa. Tarvittaessa voimme auttaa kuljetuksessa. Ajankohtaiset tarpeemme voit katsoa tältä sivulta. ViaDia Torin tuotto menee toiminnan pyörittämiseen ja hyväntekeväisyystyöhön. Kiitos avustasi!